Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Λάβετε Αιώνια Ζωή Μέσω του Πάσχα της Νέας Διαθήκης

  Έχετε Ακούσει Ποτέ για το Πάσχα της Νέας Διαθήκης;

  Εάν γνωρίζετε αυτή την φωτογραφία, σημαίνει ότι ήδη ξέρετε για το Πάσχα της νέας διαθήκης. Είναι μία από τις πιο διάσημες εικόνες στον κόσμο. Σε αυτή την εικόνα, μπορείτε να βρείτε την απάντηση για να λάβετε αιώνια ζωή.

  Μέσω του Πάσχα της Νέας Διαθήκης, Λάβετε Αιώνια Ζωή

  «Θέλετε να λάβετε αιώνια ζωή;» είναι μία ερώτηση στην οποία πιθανόν να πάρετε μια θετική απάντηση από τους περισσότερους χριστιανούς σήμερα. Αλλά όταν ερωτηθούν εάν ξέρουν πώς να την λάβουν, οι περισσότεροι από αυτούς θα πουν: «Έχοντας απλώς πίστη στο Θεό, θα λάβουμε την αιώνια ζωή». Ωστόσο, στην Αγία Γραφή, ο Ιησούς μάς δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο. Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, με το να γιορτάζουμε το Πάσχα της νέας διαθήκης μπορούμε να λάβουμε αιώνια ζωή και να μπούμε στη βασιλεία των ουρανών.

  Όποιος τρώει τη σάρκα μου, και πίνει το αίμα μου, έχει αιώνια ζωή

  Ιωάννης 6,53-54 O Iησούς, λοιπόν, είπε σ’ αυτούς: Σας διαβεβαιώνω απόλυτα: Aν δεν φάτε τη σάρκα τού Yιού τού ανθρώπου, και δεν πιείτε το αίμα του, δεν έχετε μέσα σας ζωή. Όποιος τρώει τη σάρκα μου, και πίνει το αίμα μου, έχει αιώνια ζωή, και εγώ θα τον αναστήσω κατά την έσχατη ημέρα.

  Ο Ιησούς είπε ότι αν δεν φάμε τη σάρκα Του και δεν πιούμε το αίμα Του, δεν μπορούμε να λάβουμε αιώνια ζωή. Αλλά πώς μπορούμε να φάμε τη σάρκα του Ιησού και να πιούμε το αίμα Του;

  Ματθαίος 26,17-19 Την πρώτη μέρα της γιορτής των Αζύμων πήγαν στον Ιησού οι μαθητές και τον ρώτησαν: «Πού θέλεις να σου ετοιμάσουμε να φας το πασχαλινό δείπνο;» Αυτός τους απάντησε: «Να πάτε στην πόλη, στον τάδε, και να του πείτε: “ο Διδάσκαλος λέει: Κοντεύει η ώρα μου· θα γιορτάσω στο σπίτι σου το Πάσχα μαζί με τους μαθητές μου”».

  Έτσι οι μαθητές έκαναν όπως τους πρόσταξε ο Ιησούς κι ετοίμασαν το πασχαλινό τραπέζι.

  Πάσχα της Νέας Διαθήκης

  Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη σκηνή ως «ο Μυστικός Δείπνος», αλλά έχει την βιβλική ονομασία της που είναι «το Πάσχα της Νέας Διαθήκης».

  Ματθαίος 26,26-28 Ενώ έτρωγαν, πήρε ο Ιησούς το ψωμί και αφού είπε ευχαριστήρια προσευχή, το έκοψε κομμάτια και το έδωσε στους μαθητές του λέγοντας: «Λάβετε και φάγετε· αυτό είναι το σώμα μου». Ύστερα πήρε το ποτήρι και, αφού είπε ευχαριστήρια προσευχή, τους το έδωσε λέγοντας: «Πιείτε από αυτό όλοι, γιατί αυτό είναι το αίμα μου, που επισφραγίζει τη νέα διαθήκη και χύνεται για χάρη όλων, για να τους συγχωρηθούν οι αμαρτίες.»

  Τη νύχτα πριν από τη σταύρωσή Του, ο Ιησούς γιόρτασε το Πάσχα με τους μαθητές Του. Πήρε το ψωμί του Πάσχα που αντιπροσωπεύει το σώμα Του και το κρασί του Πάσχα που αντιπροσωπεύει το αίμα Του. Επίσης, γιορτάζοντας το Πάσχα, μπορούμε να λάβουμε το σώμα και το αίμα Του, που σημαίνει τη συγχώρεση των αμαρτιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ιησούς επιθυμούσε πάρα πολύ να φάει εκείνο το πασχαλινό δείπνο με τους μαθητές Του (Λκ 22,7-). Γιατί χωρίς αυτό, κανείς δεν μπορεί να λάβει αιώνια ζωή (Λκ 22,15). Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε αιώνια σύμφωνα με την σαφέστατη μαρτυρία που δίνει η Αγία Γραφή.

  Που θα Πρέπει να Πάμε για να Λάβουμε Αιώνια Ζωή

  Δεδομένου ότι η Αγία Γραφή δίνει σαφή μαρτυρία ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να λάβουμε αιώνια ζωή απ’ το να τηρήσουμε το Πάσχα, θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία που γιορτάζει αυτή τη γιορτή όπως ακριβώς έκανε και ο Ιησούς. Αλλά ανάμεσα σε πολλές εκκλησίες στον κόσμο, σε ποια εκκλησία πρέπει να πάμε για να λάβουμε αιώνια ζωή καθώς και τη συγχώρεση των αμαρτιών μας;

  Η Εκκλησία του Θεού Παγκόσμια Ιεραποστολική Κοινωνία είναι η μοναδική εκκλησία που γιορτάζει το Πάσχα σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς που είναι γραμμένοι στην Αγία Γραφή.

  Ησαΐας 25,6-8 Ο Κύριος του σύμπαντος θα ετοιμάσει πάνω στο όρος Σιών για όλους τους λαούς συμπόσιο με τα πιο νόστιμα εδέσματα, συμπόσιο με εκλεκτά κρασιά, λαγαρισμένα. Εκεί, απάνω στο βουνό, θα καταργήσει το πένθιμο πέπλο, που όλους σκεπάζει τους λαούς, το νεκρικό σεντόνι, που όλα σκεπάζει τα έθνη. Θα καταργήσει το θάνατο για πάντα. Και θα σφουγγίσει ο Κύριος, ο Θεός τα δάκρυα σ’ όλα τα πρόσωπα· και θα εξαλείψει του λαού του τη ντροπή, σ’ όλη τη γη. Το είπε ο Κύριος ο ίδιος.

  Το όρος Σιών είναι το μέρος όπου τελούνται οι γιορτές του Θεού

  Ο Κύριος του σύμπαντος θα ετοιμάσει πάνω στο όρος Σιών συμπόσιο με εκλεκτά κρασιά, λαγαρισμένα (κρασί του Πάσχα) και θα καταργήσει το θάνατο για πάντα, ώστε οι άνθρωποι του κόσμου να μπορούν να λάβουν αιώνια ζωή. Η Σιών πνευματικά, είναι το μέρος όπου τελούνται οι καθορισμένες γιορτές του Θεού (Ησ 25,6-8). Έτσι η εκκλησία που γιορτάζει το Πάσχα και όλες τις καθορισμένες γιορτές του Θεού είναι η Σιών όπου θα πρέπει να πάμε για να λάβουμε αιώνια ζωή. Το Πάσχα και όλες οι άλλες γιορτές που συμπεριλαμβάνονται στις εφτά γιορτές σε τρεις φορές (Λευιτικόν 23,4-5) γιορτάζονται μόνο στην εκκλησία του Θεού Παγκόσμια Ιεραποστολική Κοινωνία. Επομένως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι το μέρος όπου θα πρέπει να πάμε· το μέρος όπου μπορούμε να λάβουμε αιώνια ζωή γιορτάζοντας το Πάσχα της νέας διαθήκης.

  Ελάτε στην Εκκλησία του Θεού Παγκόσμια Ιεραποστολική Κοινωνία για να λάβετε αιώνια ζωή

  Λουκάς 22,7-20 Έφτασε η γιορτή των Αζύμων, κατά την οποία έπρεπε να θυσιαστεί ο αμνός του Πάσχα. Ο Ιησούς έστειλε τον Πέτρο και τον Ιωάννη με την εξής εντολή: «Πηγαίνετε και ετοιμάστε να φάμε όλοι μαζί το πασχαλινό δείπνο». . . Όταν ήρθε η ώρα του δείπνου, ο Ιησούς κάθισε στο τραπέζι μαζί με τους δώδεκα αποστόλους. «Πάρα πολύ επιθύμησα», τους είπε, «αυτό το πασχαλινό δείπνο να το φάω μαζί σας πριν από το θάνατό μου. . .

  Ύστερα πήρε ψωμί και, αφού έκανε ευχαριστήρια προσευχή, το κομμάτιασε και τους το έδωσε λέγοντας: «Αυτό είναι το σώμα μου, που παραδίνεται για χάρη σας· αυτό που κάνω τώρα, να το κάνετε στην ανάμνησή μου». Το ίδιο, μετά το δείπνο, πήρε και το ποτήρι λέγοντας: «Αυτό το ποτήρι είναι η νέα διαθήκη, που επισφραγίζεται με το αίμα μου το οποίο χύνεται για χάρη σας.»

  Μόνο μέσω του Πάσχα της νέας διαθήκης το οποίο γιορτάζεται στην Εκκλησία του Θεού Παγκόσμια Ιεραποστολική Κοινωνία μπορούμε να λάβουμε αιώνια ζωή και να επιστρέψουμε στη βασιλεία των ουρανών.

  Ετικέτες:

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *